Известие

Collapse
No announcement yet.

Нов Член :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Еми в книгата като пише 19л,можеш да се ориентираш действителният разход какъв е
    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Благодаря на всички за пожеланията, дано да е здрава колицата и най-важното да не я крадът, че предната кола ми я откраднаха и още не мога да я прежаля

Първоначално публикувано от dani_alfata Покажи съобщение
      колега честито за алфичката качи снимки и кажи колко е разхода на този мотор и с каква кутия си автоматик или ръчни?
      Автоматик е колата, харчи около 15-20л безин градско. Извънградско още нямам наблюдения освен по магистралата вчера, разхода беше около 14л бензин но с много газ... Хубавото в случая е, че има газов инжекцион. Мислях да го махам отначало, но пък излиза много евтино с него а разлика във вървежа на газ и на бензин няма.

Comment

етооо това исках да чуя че не всяка алфа харчи много за кола на 200 коня и автоматик разход 15 е супер а като кажа че мойто куве харчи 12 и нещо при як тормоз само градско никой няма да повярва

пожелавам ти много безавариийни километри и само да е обслужваш друго да не се налага
        Alfa Romeo 145 junier -на части/Alfa Romeo 2.0 QV НА ЧАСТИ/Alfa Romeo 156 2.0 TS GTA-Продадена/
        Аlfa Romeo 155 1.7ts-Продадена/Volvo V70 2.4 140 1999g-Продава се/Настояща Volvo V70 2.0 TURBO AWD 226(За сега)Кончета!

Comment

честито колега. със здраве да си я ползваш.
          sigpic
          Живота е компот и всеки се бори за слива във него.
          АЛФА РОМЕО 156 1,9 JTD предишна
          АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD сегашна 150p.s. 2003г

Comment

Благодаря на всички за съветите и пожеланията

Почвам ги проблемчетата едно по едно, че много дразни с тия неработещи уж екстри

Първоначално публикувано от dani_alfata Покажи съобщение
            етооо това исках да чуя че не всяка алфа харчи много за кола на 200 коня и автоматик разход 15 е супер а като кажа че мойто куве харчи 12 и нещо при як тормоз само градско никой няма да повярва

пожелавам ти много безавариийни километри и само да е обслужваш друго да не се налага
            Колега тя от 15 почва, твоята с голям зор стига макс до 12, така че разликата не е малка. Аз като казвам 15-20 разбирай, че ако покараш мойта така както караш твойта ще си по скоро 20 ако не и повече
            Last edited by ja.; d.m.y г., 09:49.

Comment

Ами за разхода много съм я мерил моята (ГТВ с такъв двигател е и ръчна 6 ст. скоростна кутия) в София от 17 до 23 литра на 100. Извънградско от 9,5 до 13,5 - зависи от настъпването.
              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

166

честито колега,с здраве да си я караш много време.
                Алфа Ромео 159

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                  Честито,за конете зависи коя година е.Или е 220 или е 226.
                  Иии градски разход около 19л на 100км
                  3.2-ката прави 14.5-15, ако се режа по светофарите 15.5-16. Ако минавам Цариградско - под 13 средно. Не вярвай толкова на книжките...
                  Alfa Romeo 166 3.2 V6 24 '04 FL
                  HardwareBG Team member | PC компоненти | RC модели | Електронни цигари | Настолни игри

Comment

Въобще не ме интересува колко гори,като седна вътре ми е готино, това е важното ,пълня винаги до горе и не я жаля много много.
                    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Ако минаваш Цариградското на спускане към Орлов мост съм съгласен.Един от автомобили те ми в подписа е с 1200 кубика и 70-80 коня по-малко от твоята и с настъпване прави 17л.Та реало няма как да ти повярвам че твоята 3.2 харчи по-малко от 3.0 по книжка
                      sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

А, ти яко искаш вярвай, аз не съм седнал да те убеждавам - споделям впечатления, че написаното в книжката е бая отгоре на реалния разход. "По инерция" не карам, говоря за Цариградско в посока Дружба, без да ползвам 6-та (така или иначе е неизползваема в момента), през останалото време - по задръстванията в Центъра. В София по компютър имам 15.5 средно, което дори е повече от реално изхарченото (заради "бъга" на компютъра в задръстванията).
                        Last edited by geniusloci; d.m.y г., 10:47.
                        Alfa Romeo 166 3.2 V6 24 '04 FL
                        HardwareBG Team member | PC компоненти | RC модели | Електронни цигари | Настолни игри

Comment

Честито , колега !
                          Много да те радва белисимата. За проблемите ,които изброи- ако не го беше направил щях да се усъмня дали си си купил 166... Няма 166 ,на която лостчето на мигачите да и се връща...
                          Иначе с това ниво на оборудване и този мотор в твоя куверт влизат много емоция и радости по пътищата...
                          Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum

EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer

Comment

Първоначално публикувано от geniusloci Покажи съобщение
                            А, ти яко искаш вярвай, аз не съм седнал да те убеждавам - споделям впечатления, че написаното в книжката е бая отгоре на реалния разход. "По инерция" не карам, говоря за Цариградско в посока Дружба, без да ползвам 6-та (така или иначе е неизползваема в момента), през останалото време - по задръстванията в Центъра. В София по компютър имам 15.5 средно, което дори е повече от реално изхарченото (заради "бъга" на компютъра в задръстванията).
                            Колега аз ти вярвам, защото мойта (колата от подписа) в Благоевград става вапрос за загрял мотор ми дава между 11л и 12,5л на сто, но ако карам повеч към кварталите на градът ми спада на 10-10,5 на сто. Извън градско Благоевград-Сандански и обратно на 6та 90-100км/ч и отвреме на време 60км/ч, кадето има ограничения ми показва 7.2-7.8л на сто, говорим за плавно каране, когато си возя детето. А ръчкане извън градско около 9,5-11,5л. на сто говорим за скорост до 240км/ч и обороти до преди изключвател. Инече градско стоден мотор паля 1.8км, изгасвам и 9ч. по късно в обратната посока (от нас до работата ми) ми показва 16.5-18.5л на сто. Само за сравнение макар и да ви се стори смешно, тази кола ми е по-иконамична от 156-та 1.6TS която имах (от подписа), ства вапрос за градско, защото ежедневното ми каране не се е променило от както взех 166-та (преди една година), а на нея за седмица и слагам по малко гориво отколкото на 156-та и аз съм се чудил много как е вазможно, но и жената да питате и тя е на същото мнение. Като се замисля сигорно ми е имало нещо на 156-та.
                            Last edited by savoibul; d.m.y г., 11:31.
                            Alfa Romeo 166 3.0 V6 24v 220hp 11/2001г.-Настояща!
                            Alfa Romeo 156 1.6TS 120hp 1999г. & Opel Tigra 1.4 16v 90hp 1996г. на жената - Бившите!
                            FIAT Bravo 1.2 16v 82hp 10/1999г.-Някога отдавна!

Comment

Първоначално публикувано от ja. Покажи съобщение
                              ...Почвам ги проблемчетата едно по едно, че много дразни с тия неработещи уж екстри ...
                              Честито, колега!

Невръщането на лостчето за мигачите е често срещан проблем при всички италианки и се оправя по 2 начина:

1. Сменяш го;

или

2. Спира да ти пука и си го връщаш с ръка.

Като включиш първата степен на чистачките, изчакай известно време да видиш дали ще тръгне. Ако наистина не работи, иди в сервиз да го видят.

Таблото се осветява от над 20 крушки, съответно когато половината и повече са изгорели не се осветява добре. Отиваш в сервиз да ти ги сменят и става като ново.
                              Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                              Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщение
                                Таблото се осветява от над 20 крушки, съответно когато половината и повече са изгорели не се осветява добре. Отиваш в сервиз да ти ги сменят и става като ново.
                                Чак пък "над 20".......
                                Точната бройка на гнездата е 12, от които 2 са за индикацията на мигачите и едно май имаше празно. Та това прави не-повече от 9.

Относно връщането на лостчето съм сигурен, че скоро колега беше писал, как го е оправил много лесно чрез наслояване на материал или нещо такова.

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X